7 tapaa joilla universumi puhuu sinulle

Universumilla (=maailmankaikkeudella) tarkoitetaan kaiken olemassa olevan kokonaisuutta. Aiemmin olin skeptinen (mikä ei ole huono asia!) ja kyseenalaistin kaiken yliluonnollisen, esimerkiksi enkeleiden olemassaolon. Nyt uskon, että kaikkea ei ole mahdollista nähdä silmillä – vaan myös (silmille) näkymättömät ja tieteellisesti todistamattomat asiat voivat olla olemassa. Enkä ole yksin; tarinoita löytyy lukemattomia niin minulle läheisten ihmisten kokemina kuin heidän ystävä- ja tuttavapiirien kautta. Oma uskoni yliluonnolliseen vahvistui uskomattomien tapahtumasarjojen kautta, joista yhdestä voit lukea tästä. Universumi voi puhua sinulle esimerkiksi seuraavin tavoin:

  1. Sattumat: yksi tapa, joilla universumi ”puhuu” sinulle, on asiat, joita moni kutsuu ”sattumiksi” selittääkseen tapahtumien epätodennäköisyyttä tai outoutta. Näin ajattelin pitkään itsekin – kunnes ymmärsin, että niillä on usein syvempi merkitys. Onko sinulle tapahtunut outoja sattumuksia tai tiedätkö tarinan, jota ei voi uskoa todeksi?
  2. Toistuvat numerot: Huomaatko kiinnittäväsi samoihin numeroihin huomiota kerta toisensa jälkeen? Jos tuntuu, että sama numero toistuu jatkuvasti, tarkista numeron numerologinen merkitys esimerkiksi täältä (sacredscribesangelnumbers.blogspot.com). Sillä voi olla viesti kerrottavana sinulle! Esimerkiksi numero 13 pyytää sinua keskittymään positiivisuuteen – se ei ole epäonnen numero, kuten yleensä ajatellaan. Huonoja numeroita ei ole olemassa!
  3. Laulut ja niiden sanat: Liittyykö jokin outo sattuma ja laulu toisiinsa? Tapahtuiko jotain erikoista ja laulun sanat ”kolahtivat” tuohon hetkeen epätodellisen hyvin? (Lue oma tarinani oudosti puhuttelevasta biisistä tästä)
  4. Kylmät väreet: Herkistyttyäni merkeille huomasin, että aloin saada aiempaa useammin vahvoja kylmiä väreitä tuntiessani olevani jonkin totuuden tai oikean ajatuksen äärellä. Esimerkiksi muutaman kerran meditaatiota tehdessäni olen tuntenut kylmien väreiden aaltoilevan varpaista päähän, kuin vartaloni yli edestakaisin menevät laineet. Usein tätä on seurannut liikutus ja jopa kyyneleiden valuminen silmistä, vaikka en ole ollut surullinen. Outoa, eikö?
  5. Tunne: Jotain outoa tapahtuu ja saat samalla hetkellä vahvan tunteen, että tiedät mistä on kyse; vaikka et voi uskoa sitä. Voit törmätä sattumalta esimerkiksi oudosti puhuttelevaan tekstipätkään. Uuteen kotiin muutettuani päätin katsoa muutamaa kuukautta aiemmin kuolleen anoppini entistä kirjaa. Selasin kirjaa ja pysäytin sen satunnaiselta sivulta. Ensimmäiset sanat jotka luin, olivat tipauttaa minut tuolilta: kirjassa käytännössä luki uuden kotikatumme nimi! Aikamoinen sattuma, vai mitä?
  6. Ajattelitko asiaa ja se tapahtui: Tapahtuiko jotain, mitä olit ehtinyt ajatella juuri hetki ennen? Itse olen päätynyt siihen päätelmään, että tämä muistuttaa sinua ajatusten voimasta (tai siitä, että voimme aistia tulevaa).
  7. Valkoiset höyhenet: Kuulostaa naiivilta, mutta joskus oudosti ilmestyvät valkoiset höyhenet voivat toimia merkkeinä.

Huomioi myös, että kaikki sattumat eivät välttämättä ole merkkejä – sinulla itselläsi pitää olla vahva tunne merkistä, etkä saa myöskään tulkita merkkejä pelosta käsin. Itse en ole koskaan törmännyt huonoon merkkiin enkä ole kuullut sellaisista – tiedän vain lohdullisista merkeistä. Samalla on todettava, että itse herkistyin huomaamaan erilaisia merkkejä vasta ollessani lähemmäs 30-vuotias (ja vasta melko erikoisten tapahtumasarjojen jälkeen). Joten, jos universumi ei tunnu puhuvan sinulle, se ei tarkoita että myöhemmin ei olisi toisin.

Yksi tapa, joilla voit ilmeisesti herkistää itseäsi on ”clean eating” eli mahdollisimman puhtaan ruoan syöminen. Myös ajatusten pitäminen positiivisissa asioissa voi olla avuksi; älä annan negatiivisten ja ikävien asioiden saastuttaa mieltäsi. Ei siis myrkkyjä ruuan kautta kehoon eikä ajatusten kautta aivoihin! Lue ajatuksiani aiheesta laajemmin postauksen lopussa olevasta linkistä.

Onko sinulle tapahtunut jotain järjellä selittämätöntä?

Aiheeseen liittyy postaus:
12 tapaa herkistää itseäsi ja kenties samalla avata yhteyttäsi näkymättömään

Photo by Aphiwat chuangchoem on Pexels.com

Postaus ei ole kaupallinen; en hyödy asian esittelemisestä, mielipiteistä tai linkeistä millään tavalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s