Kirjavinkki: Conversations with God (suom. Keskusteluja jumalan kanssa)

Kirja on New York Times bestseller, joka pysyi listalla huimat 137 viikkoa – siis yli 2,5 vuotta! Kirja on julkaistu 1995 ja se on suomeksi ”Keskusteluja jumalan kanssa”, mutta epäilen, että englanninkielinen kirja on suomennettua parempi – alunperin englanniksi kirjoitetut kirjat tuntuvat suomennettaessa joskus helposti ”töksähteleviltä” ja epäaidoilta, mikä häiritsee ainakin omaa lukemistani. Jos englanti ei taivu, älä kuitenkaan anna (mahdollisesti) huonon suomennoksen häiritä – kirja on suorastaan nerokas, ehdottoman ajatuksia herättävä ja niitä rajusti haastava!

Oma lukukokemukseni ei koskaan ole ollut yhtä intensiivinen – ostin heti kaksi muutakin osaa ja luin kaikki kolme kirjaa kolmessa päivässä. Aivoni ja ajatukseni olivat välillä totaalisen solmussa, mutta se ei estänyt ahmimasta kirjoja loppuun. Ensimmäinen osa on ehdottomasti vaikuttavin.

Varoituksen sana: kirjan viittaama jumala ja jumaluus on kaukana perinteisestä käsityksestä. Takakannen lause tiivistää hyvin, kenelle kirja sopii: ”For those with open mind, a limitless curiosity, and a sincere desire to seek truth, this book is stunning”.

Lue kirjan arvostelu Goodreads-sivustolta tästä! Ote kirjan esittelystä ko. sivustolta:

Listen. 

The words to the next song you hear. The information in the next article you read. The story line of the next movie you watch. The chance utterance of the next person you meet. Or the whisper of the next river, the next ocean, the next breeze that caresses your ear – all these devices are Mine; all these avenues are open to Me. I will speak to you if you will listen. I will come to you if you will invite Me. I will show you then that I have always been there.

Postaus ei ole kaupallinen; en hyödy asian esittelemisestä, mielipiteistä tai linkeistä millään tavalla.

Photo by Isandru00e9a Carla on Pexels.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s