Kuinka kortit voivat luoda luottoa universumiin?

Mikä on todennäköisyys saada kolmella perättäisellä nostolla sama kortti, kun pakassa on 45 korttia? Oikea vastaus on noin 1/100 000 – eli yksi kerta sadastatuhannesta triplanostosta (3 nostoa perättäin) tuottaa tuon lopputuloksen.

Jossain vaiheessa huomasin miettiväni oraakkelipakan ostoa, huolimatta siitä, että jollain oudolla tavalla se tuntui kielletyltä – kristillisen kasvatuksen tulosta, uskoisin (kirkko mielellään pitäisi ”monopolinsa” toimia ainoana välittäjänä uskoon liittyvissä asioissa..). Päätin lopulta uskaltaa ja tilata kaksi pakkaa, joista toinen oli Kyle Grayn ”The Keepers of the Light”, joka muotoutui the pakaksi – syystä jonka kerron seuraavaksi.

Postipaketin saavuttua avasin kyseisen korttipakan pakkauksestaan. Ensimmäinen kortti, joka osui silmiini, oli arkkienkeli Michael. En tiennyt kyseisestä enkelistä etukäteen mitään – eikä huomion kiinnittyminen korttiin sinänsä ollut mikään yllätys, sillä se on pakan ensimmäinen kortti. Sekoittelin pakkaa ja valitsin kolme satunnaista korttia sekoittelun lomasta, joista yksi oli arkkienkeli Michael. Okei, mielenkiintoista, tuumasin.

Meni joitakin päiviä ja päätin pyytää miestäni nostamaan yhden kortin. Sekoitin pakkaa ja hän valitsi yhden – arkkienkeli Michael. Okei, jännää, mietin. Kortin viesti on vahva ja ihana; Trusting heaven. You are safe. Angels stand close. Surrender your concerns and allow a miracle to occur.

Jatkoin kortteihin tutustumista. Kului kenties muutama viikko ja pyysin miestäni taas nostamaan yhden kortin. Arkkienkeli Michael. Outoa, ajattelimme molemmat epäluuloisesti. Kului taas jonkin aikaa ja pyysin miestäni nostamaan kolmannen korttinsa pakasta – pakasta nousi taas, kolmannen kerran peräkkäin Arkkienkeli Michael! Emme voineet uskoa sitä todeksi; todennäköisyys, että nostat 45 korttia sisältävästä pakasta kolmena peräkkäisenä kertana saman kortin, on 1/100 000. Siinä oli ihmetystä kerrassaan.

Neljättä perättäistä kertaa ei enää tullut, mutta kortin taika ei kuitenkaan ole jäänyt tähän – se putkahtelee pakasta hämmästyttävän usein, täysin vastoin todennäköisyyksiä. Kerran suuntasin pakalle ja mielessäni anelin arkkienkeli Michaelia, sillä halusin saada kannustavan viestin – ensimmäinen kerta kun todella pyysin sitä – ja sieltähän se suureksi hämmästyksekseni tulikin!

Oma filosofiani korttien nostamiseen on aika yksinkertainen; otan pakan käsiini muutaman kerran kuussa (aluksi innostuin liikaa ja nostelin kortteja koko ajan, mutta se ei tuntunut toimivan ja sainkin vinkin, että pakka menee ”sekaisin” liiasta nostelusta – less is more) ja sekoittelen pakkaa, kunnes jotkin kortit tuntuvat kiinnittävän huomioni. Tiedän pakan toimivan, kun tietyt kortit nousevat pakasta säännöllisesti – vastoin siis todennäköisyyksiä. Syntymäpäiväni kunniaksi sain tänä vuonna kolme korttia nostaessani kaikki viime aikoina toistuneet lempparini: arkkienkeli Michael, The Divine Director ja Mary Magdalena.

Yksinkertaisimmillaan korttien nostaminen on siis hyvin helppoa, vaikka ne tarjoavat toki myös monimutkikkaampia ja -vivahteikkaampia käyttötapoja. Kyseinen pakka on hyvin kaunis ja positiivinen, kuten sen nimikin enteilee: Keepers of the light.

Kortteja voi valita myös toisen henkilön nostamana; mutta olen huomannut, että sillä on väliä, kuka kortteja nostaa (ja tämä on varmasti myös henkilökohtainen asia, kenenkä nostot toimivat kenelläkin). Youtubessa lempparini on Stargirl the Practical Witch, jonka horoskoopeissa ja korteissa tuntuu todella olevan taikaa mukana!

Oletko sinä saanut luottoa universumiin korttien antamien viestien avulla?

Postaus ei ole kaupallinen; en hyödy asian esittelemisestä, mielipiteistä tai linkeistä millään tavalla.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s