Miten ja miksi kiinnostuin numerologiasta?

Tarina alkaa niinkin arkisesta asiasta, kuin Lidlin kuitista, jonka loppusummaksi tuli tasan 112 euroa! Pakko myöntää, että olen ollut taikauskoinen ja hieman säikähdin numeroa, sillä hätänumero assosiaation vuoksi ajattelin sen olevan huono asia. Mainitsin asiasta puolisolleni ja hän naurahti olevani aivan pöhkö kun mietin sellaista. Asia jäi kuitenkin mieleeni.

Kului joitakin viikkoja ja puolisoni äiti kuoli. Pian sen jälkeen huomasin näkeväni omituisen monissa paikoissa numeron 112; kiinnitin huomiota kellonaikaan juuri siihen sisältyessä tuon numerosarjan; kuvien kommenttien tai youtube-videoiden näyttökertojen määrässä oli luku 112, ruokapakkausten vanhentumispäivämäärissä.. Mieheni oli sitä mieltä, että satuin vain kiinnittämään huomiota kyseiseen numeroon ja sen vuoksi myöskin näin niitä joka paikassa.

Päätin kuitenkin ottaa selvää tuosta numerosta – vaikka se näyttäytyi mielessäni pahaenteisenä. Löysin tietoa numerologiasta ja enkelinumeroista ja huokaisin helpotuksesta, sillä 112:n viesti oli kaikkea muuta kuin pahaenteinen; yksi sen viesteistä on, että enkelit ovat lähelläsi.

Pian huomasin lukevani life path-numerostani, joka on 22/4 (22, joka supistuu 2+2 vuoksi numeroon 4).
Olen horoskoopiltani kaksonen ja elämääni on kiinteästi liittynyt numerosarja 2222. Onkin huvittavaa leikitellä näillä numeroilla ja huomata, miten numero 2 toistuu elämässäni:

– elämääni kiinteästi liittyvä numerosarja 2222 (neljä kakkosta tai 2 kertaa 4)
– usein toistuva luku 112 (toisella tavalla kirjoitettuna 2+2=4)
– elämännumero 22/4 (toisella tavalla kirjoitettuna 22/2+2)
– horoskooppini kaksonen, johon liittyy vahvasti dualismi (eli numero 2) – sen voi siis ajatella olevan 1+1=2 (112)

Tiedän monia ihmisiä, jotka kiinnittävät toistuvasti huomiota erilaisiin numeroihin. Voit käyttää esimerkiksi elämännumeroasi horoskoopin tavoin apunasi oman elämäsi reflektoinnissa ja itsetutkiskelussa. Oman kokemukseni mukaan ne ovat hyvinkin mielenkiintoisia ja hyödyllisiä apuvälineitä, mutta tästä aiheesta on tehtävä kokonaan oma postaus!

Mitä ajatuksia numerologia herättää sinussa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s