Voiko enkeleitä todella nähdä?

Kuuluisin nainen, joka kertoo näkevänsä enkeleitä ja henkiolentoja taitaa olla Lorna Byrne, joka on kirjoittanut mm. bestseller-kirjan enkeleitä hiuksissani. Luin kirjan aikoinaan (mutta valikoiva muisti on valitettavasti pyyhkinyt kirjan aika tehokkaasti muistista).

Oma uskoni enkeleiden mahdolliseen näkemiseen kuitenkin vahvistui, kun kuulin erään ihmisen pienenä tyttönä leikkiessään nähneen enkelin, joka oli ollut suuri ja valoa hohtava. Kokemus oli ollut hänelle vahva ja kenties siitä syystä hän oli kirjoittanut 13-vuotiaana runon, jossa toivoi olevansa enkeli. Runo löytyi vasta hänen kuolemansa jälkeen ja se kuului näin:

”Oi oisinpa kaunis enkeli ja mulla omat siivet oisi,
mä pilven päällä lepäisin ja luonto mun lentääkin soisi.
Ei olisi murheiden häivääkään vaan kultaa aurinko loistais,
en hymysuilta olis päivääkään, ja ilo murheen poistais.”

Luin runon kyseisen henkilön hautajaisissa ja se koristaa nyt hänen hautakiveään.

Tässä yhteydessä mainittavaksi sopii myös, että eräs henkilö kertoi minulle näkevänsä toisinaan outoa värähtelyä; aivan kuin pienessä kohdassa ilma ”värähtelisi” ja vääristäisi taustaansa hieman samalla tavalla kuin kuuman asfaltin päältä nouseva ilma. Hän sanoi joka kerta testaavansa, etteivät hänen silmänsä temppuile siirtämällä katseen hetkeksi pois ja sitten takaisin paikkaan, jossa näki värähtelyä. Hän kertoi myös kappelissa vainajaa katsomassa ollessaan nähneensä tuota samaa värinää ja piti varmana, että kyseessä oli kuolleen henki. Pitkään ajattelin, että okei, outoa..

Kunnes näin itse joitakin vuosia sitten ensimmäisen kerran tuota samaa väreilyä. Ja sitten toisen ja kolmannen.. kenties noin kymmenisen kertaa. Olen joka kerta testannut siirtämällä silmiäni ja väreily näkyi katseen uudelleen kohdistamisen jälkeen edelleen samassa paikassa. Kokonaisuudessaan sitä on kestänyt kenties 5-10 sekuntia. Olen joka kerta ollut ”aivot” narikassa moodissa esimerkiksi ollessani kylpyhuoneessa. Mitään sen erityisempää ei ole tilanteisiin liittynyt. Vain outoa värinää. Myöhemmin asiasta keskusteltuani kuulin kolmannesta henkilöstä, joka kertoi nähneensä samantyyppistä väreilyä. Kuka tietää, mistä on kyse!

Wikipedia kertoo enkeleihin uskovan jopa 41 prosenttia suomalaisista (lue lisää ”enkeliuskosta” tästä). Tämän perusteella luulisi, että erilaisia enkelikokemuksia olisi aika monella!


Oletko kuullut ihmisistä, jotka ovat nähneet enkeleitä tai henkiolentoja?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s