Koronaviruksen numerologia 666 materian/rahan symbolina

Kuultuani ensimmäisen kerran corona-nimen numerologiasta olin aika pöllämystynyt. Melko uskomatonta, varsinkin ottaen huomioon, millaisia erilaisia vaikutuksia koronaviruksella on koko maailman toimintaan. On kuitenkin huomattava, että numeron 666 tulkinta on numerologiassa melko erilainen, kuin kirkkoinstituution sille luoma leima. Jos ajattelee rahan valtaa pahuutena, sitten ollaan oikeilla jäljillä.

Coronaviruksen numerologia lasketaan ajatuksen mukaan seuraavasti:
C O R O N A = 6 kirjainta
Aakkosten mukainen sijaluku kullekin luvulle on:
C = 3, O = 15, R = 18, O = 15, N = 14, A = 1
Näistä tulee yhteenlaskettuna 66
Tästä muodostuu 666

Esimerkiksi täältä (sacredscribesangelnumbers.blogspot.com) voit lukea luvun 666 symboliikasta. Sen merkitys tiivistettynä painottuu vahvasti rahan/materian ja henkisyyden ristiriitaan. ”Angel Number 666 prompts you to focus upon your inner spirituality and divine life purpose and soul mission, rather than on earthly, material concerns.” Yksittäinen numero 6 (lue tästä) kehottaa pitämään balanssin materiaalisten toiveiden ja tavoitteiden sekä henkisen sisäisen itsesi välillä.

Henkisyyttä lähdetään yksilötasolla usein etsimään silloin, kun elämä pysäyttää jollakin tavalla. Esimerkiksi jollakin tavalla tuntuva kuoleman läheisyys laittaa usein (viimeistään) miettimään syvällisempiä asioita. Nyt meidät on pysäytetty koronaviruksen vuoksi, ei vain kuvainnollisesti vaan selkeästi fyysisellä ja arkeen monin tavoin vaikuttavalla tavalla (vaikkakin Suomessa asia ei ole ollut kenties yhtä käsinkosketeltavaa kuin esimerkiksi muualla Euroopassa).

Moni pohtii koronaviruksen vuoksi (villi)eläinten syönnin mielekkyyttä, terveyden ja elämän ylläpidon hintaa, maailman (yli)verkottumista, biologisten aseiden vastuuttomuutta, valtiovallan määräysvallan rajoja, globalisaation huonoja puolia ja esimerkiksi omavaraisuuden etuja. Kenties kuoleman mahdollisuuden arvaamattomuus vie myös etsimään henkisyyttä ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä? Ovatko raha/materia ja henkisyys jollakin tavalla ristiriidassa keskenään?

Mitä ajatuksia aihe herättää sinussa?

Photo by Pixabay on Pexels.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s