Kuolema on life-coach, joka kannustaa elämään ennen deadlinea

If I think more about death than some other people, it is probably because I love life more than they do.” Angelina Jolien lainaus tiivistää hyvin postauksen ytimen. Kuolemaa ei kannata työntää omista ajatuksista pois, vaan pitää se lempeästi mukana elämässä muistuttamassa elämän ihmeellisyydestä; muistuttamaan kiitollisuudesta ja kirkastamaan asioiden mittasuhteet sekä tärkeysjärjestys.

Kuolema on kuin life-coach, joka kannustaa sinua nauttimaan hetkestä ja toteuttamaan unelmia, ennen kuin viimeinen deadline koittaa. Sillä tavoin kuoleman voisi jopa väittää rakastavan elämää! Kuoleman muistaminen arjessa voi auttaa sinua elämään täydemmin, nauttimaan vapaammin ja iloitsemaan suuremmin. Olemaan rohkeampi ja enemmän oma itsensä. Lopettamaan sen ajatteleminen, mitä muut ajattelevat ja tehdä sitä, mihin tuntee sisäisesti vetoa.

Kuoleman pelkääminen ei anna sinulle mitään hyvää. Se ei poista sitä faktaa, että syntyminen tarkoittaa vääjäämättä myös kuolemaa. Avain kuoleman pelon selättämiseen löytyy henkisyydestä ja näkymättömästä yhteydestä suurempiin voimiin; sen hyväksyminen ja ymmärtäminen, että on olemassa jotain suurempaa – jotain minkä syvällinen ymmärtäminen on haasteellista, jollei jopa mahdotonta. Kun usko vahvistuu vahvistumistaan, myös kuoleman pelko hellittää otettaan.

Mitä tunteita kirjoitukseni herätti sinussa? Mitä ajatuksia sinulla on aiheesta? Mitä ajatuksia lainaukset herättävät sinussa?

Aiheeseen liittyvät esimerkiksi tunnisteella ”mystiikka” tehdyt postaukset:
https://aboutthisandthat171029823.wordpress.com/tag/mystiikka/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s