Mistä tunnistat sä hengenheimolaisen?

Otsikoksi olisi tehnyt mieli laittaa ”maailma on heräämässä” – aiheena on kuitenkin hieman sama asia; mistä tunnistat henkilöt, jotka herättelevät maailmaa suurempaan ymmärrykseen. On upea huomata, miten yhä useampi ja useampi – myös julkisuuden henkilö! – puhuu näkymättömistä asioista. On myös hyvä huomata, että esimerkiksi enkeleistä puhuminen ei välttämättä tarkoita uskonnollisuutta, vaan se voi myös tarkoittaa ”new age” henkisiä ajatuksia, joissa hengellisyys on erottunut perinteisestä uskontokäsityksestä. Toki jokaisen näkemykset ovat yksilöllisiä, mutta yleisiä suuntaviivoja voi toki hieman vetää tämän(kin) aiheen puitteissa.

Tsekkaa julkkiksista esimerkiksi Jim Carrey, Denzel Washington, Will Smith, Keanu Reeves ja Oprah – ja muodosta oma näkemyksesi. Tekisi mieli mainita useampikin (esimerkiksi muutamia huippumalleja ja suosituimpia superjulkkiksia), mutta tässä muutama seikka, joihin huomion kiinnittäminen voi kertoa kiinnostuksesta new age henkisiin asioihin tai mystiikkaan. (Wikipedian linkit kertovat tarkemmin, mutta new age viittaa eri lähteistä inspiraatiota saavaan henkisen kehittymisen tavoitteluun; mystiikka puolestaan viittaa uskoon suuremmasta todellisuudesta.)

Nämä saattavat olla – tai saattavat olla olematta vihjeitä:

Kuu: kuu edustaa monille intuitiivisuutta, joten se voi kieliä kiinnostuksesta mystiikkaan. Postauksia, runoja, valokuvia, kirjoituksia (täysi)kuusta tai kuun vaiheista?
Meditaatioharjoitukset: tähtäävät mielen hiljentämiseen ja siten usein myös tietoisuuden/yhteyden syventämiseen (joskus myös jooga!)
Uuden ajan ajattelijoiden lainaukset, heidän seuraaminen, kirjat.. Esimerkiksi Rumi, Alan Watts, Abraham Hicks, Paul Brunton, Paulo Coelho, Eckhart Tolle, Neale Donald Walsch..
Astrologia: kiinnostus tähtiin ja avaruuteen (selittämään omaa elämänpolkua)
Numerologia: kiinnostus numeroihin (selittämään omaa elämänpolkua/viestit/synkroniat)
Symboliikka: symboliikkaa kotona, vaatteissa, asusteissa? Esimerkiks lotus, kolibri, kuu, aurinko, silmä..
Feminiinisyyden arvostaminen ja sen tukeminen (vs. perinteinen naisten välinen kilpailuasetelma)
Oraakkeli- ja tarot kortit

Myös esimerkiksi energiasta puhuminen, namaste asennon tekeminen käsillä ja erilaiset kristallit ja kivet kotona tai koruissa saattavat olla vihjeitä.

Näiden vinkkien jälkeen, käy kurkkaamassa instagramissa esimerkiksi Bella Hadid ja Ariana Grande. Mielenkiintoisia uushenkisiä sanoituksia ja viboja löytyy myös biiseistä; tsekkaa esimerkiksi Enya, Kacey Musgraves ja U2. ”Salapoliisivaihde” päälle ja katso pintaa syvemmälle! Oma lemppari, new age-henkinen biisi on Whitney Houstonin higher love (Video alla – ja wow mitkä retrovibat! Jos tarvetta, tsekkaa kuuntelun tueksi lyriikat googlesta).

Loppuun lainaus Jim Carreylta:

”I used to be a guy who was experiencing the world,
and now I feel like the world and the universe experiencing a guy.”


Mitä ajatuksia sinulla on aiheesta? Mitä jäi mainitsematta?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s